Klubbrenn og Verdalskarusell 2018

Postet av Leirådal IL - Ski den 13. Des 2017

Vi ønsker små og store velkommen til Marka Leksdal på skiaktivitet etter jul.

Terminliste for klubbrenn og Verdalskarusell

Basistrening og allidrett starter opp.

Postet av Leirådal IL - Ski den 9. Okt 2017

Allidrett 1.-4. klasse, basistrening for 5. klasse og eldre starter opp mandag 16.oktober i Vuku. Oppmøte v/gymsalen kl 18.30, klær/sko for ute- og inneaktivitet. Husk refleksvest, velkommen alle som har lyst på en aktiv kveld

KM og NTE cup finale

Postet av Leirådal IL - Ski den 19. Mar 2017

Lørdag 18.mars ble KM i langrenn klasse 13-16 år, samt finalen i NTE-cup arrangert av Follafoss IL. På grunn av lite snø i Follafoss ble rennet arrangert i Malm, hvor det var flotte forhold. Rennet gikk i klassisk.

13 åringene i klubben gjorde det svær bra både i KM og i NTE- cupen totalt. Johannes ble kretsmester og han vant NTE- cupen totalt, Fredrik ble nr 3 i KM og nr 3 i NTE- cupen, Mathea ble nr 3 i KM og nr 3 i NTE- cupen mens Klara Sofie ble nr 2 i KM og vant NTE- cupen.

Ovid, Anna og Fredrikke og Arild Olav deltok også.

Resultater: https://www.skiforbundet.no/globalassets/krets---m...

2-mannsstafett/Verdalskarusell

Postet av Leirådal IL - Ski den 17. Mar 2017

Leksdal inviterer til 2-mannsstafett/Verdalskarusell tirsdag 21/3. Alle som ønsker å delta melder fra til Heidi innen søndag kveld, alder 8 år og eldre.
Vi setter sammen lag slik at flest mulig får delta.

Invitasjon til 2- mansstafett/ Verdalskarusell