Nye overtrekksklær...?

Postet av Leirådal IL den 10. Sep 2015

Vi har ny leverandør av overtrekksdresser og dermed også nytt design. Vi går nå over til SWIX og kjøper dressene gjennom NAVA sport.

Vi trenger en tilbakemelding fra dere medlemmer i klubben på interessen for å kjøpe ny overtrekksdress. Denne er ikke bindende, men vi må ha et ca antall for å gjennomføre bestilling.
Prisene på overtrekksklærne er ikke helt fastsatt fra swix ennå, men blir ca:
  • Junior jakke: 830,-
  • Junior vest: 600,-
  • Junior bukse: 800,-
  • Senior jakke: 1130,-
  • Senior vest: 750,-
  • Senior bukse: 910,-
PDF av Nytt design. Klærne er av same kvalitet som Inderøy IL har valgt, og deres klær er i butikken på NAVA sport Verdal, hvis noen ønsker å kjenne på hvordan klærne er.

Det blir bestilling hvis det er nok interesse. Vi trenger ca størrelse og antall. Send SMS til Randi på 41406845 hvis du er interessert, snarest og innen 17.september. Hvis vi får nok til å bestille kan vi da få klærne til sesongen starter......